spreading honlapja

Spreading Formation honlapja

Részletek

kép-fotókhoz

Zenekari ajánlatunk
Részletek

Új

Pusztavacsi beszámoló

Vélemény, hozzászólás

Pusztavacsi beszámoló

<

Részletek

Ballószögi fotó

videók

A Spreading Formation Tagjai

Mák Angéla

-0001.11.30

Mák Angéla: énekesnő

Az együttesel 2006 derekán kerültem kapcsolatba, az akkori főénekes révén. Vokálosokat keresett a zenekar. Meghallgattam a zenéket és minden dalban találtam valami nekem tetszőt. Nem halasztgattam döntésemet, megtanultam egy számot, és előadtam a zenekar vezetőjének, izgultam, majd kiderült, van helyem a zenekarba. Nagy csapat jött össze, hiszen táncosai is voltak a zenekarnak, jól éreztem magam. Amikor már színpadképes lett a produkció, főénekesünk Budapestre költözött, kérdéses volt a folytatás. Ezért magamra vállaltam a feladatot, hogy kisegítem az együttest énekemmel, nagy lehetőséghez jutottam ezzel, bár tudtam, hogy nagyon sokat kell gyakorolnom, tanulnom. Hajdú Laci segítőkész volt mindig és bíztatott, hogy ne adjam fel. Mindig azzal indokolta, milyen különleges hangom van. Ha a sors így hozta, akkor felismerve a lehetőséget élni kell vele, hát éltem. Jelenleg iskolatanulmányaim mellett elsőszámú feladatom, hogy színpadra kiállva megfelelően képviseljem az Spreading Formation-t. Én úgy gondolom, hogy egy együttes zenei előadásánál nem a legfontosabb a tánc, ezért énekes társnőmmel (Vereb Edina) ketten állunk a színpad élén. Sok viszontagságos év után bízom benne, hogy ezzel a felállással igazi sikereket érhetünk el.

Vereb Edina

-0001.11.30

 Vereb Edina énekesnő:

Egy ismerősöm által jutottam a Spreading Formation közelébe, egy fellépésük alkalmával döntöttem el, hogy velük szeretnék énekelni. A szerencse, vagy a véletlen hozta úgy, hogy az akkori csapattal még egy videóklippet is forgathattam. Miután az énekesünk cserben hagyott bennünket, Angélával elhatároztuk, hogy megpróbálunk az élére állni Hajdú Laci elképzeléseinek. Én most igen nehéz helyzetben vagyok, mert tanulmányaimat Kiskunhalason folytatom, és a Félegyházi rádió énekhangja is lettem, a kollégium mellett egyeztetési problémáim adódtak. Nehezen viselem, ha érzem, göröngyös az út. Márpedig az éneklés folyamatos igénybevétel, törődés, nagyon kell figyelni egymás lelki egyensúlyára. Van, hogy hetekig nem találkozom a dalszerzővel sem... Igazság szerint az élet nagy kihívás, de szüleim nagyon sokat tesznek értem, s érzem, hogy a zenék mindig hívnak, várnak.

Vámos Zoltán

-0001.11.30

Vámos Zoltán hangfelelős

Zoli az együttes szerkesztői csapatába kapott meghívást, aminek örömmel tett eleget. A zenét az Impulzus együttesel régóta műveli, billentyűsökkel, vagy basszus gitárral látható a színpadokon. Feladata többek között az énekesnőinkkel való harmóniák kidolgozása, finomítása, illetve a zenei frázisok lektorálása. Hangosításban nagy segítség amellett, hogy szuggesztív személyiség.

Hajdú László

-0001.11.30

Hajdú László: dalszerző

Minden egyebet a www.hajdulaci.hu oldalon, hiszen az a kezdet...

Monori Jani

-0001.11.30

Monori Jani Kecskemét ütős egyénisége, akit beszervezni nem volt egyszerű dolog. Hiszen a nagy sikerű Dub-dob együttest gazdagította tehetségével, s látszólag megközelíthetetlennek tűnt. Hiszen a lányok sikításaitól, rajongásától lehetetlen volt a feladat. De kivártuk, addig jegeltük a Spreadinget...

És most sikerült az első szóra elcsábulnia, meghallgatta az énekeseinket, a dalainkat, s itt van köztünk, ritmusaival elringatni a hallgatóságot.